Wij zijn Wolters & Van Swaal

Wij zijn Wolters & Van Swaal, hét tekstschrijfduo in Nijmegen. Allebei hebben we onze specialiteiten en vaardigheden. Welke? Dat lees je hier. Van Swaal over Wolters en Wolters over Van Swaal.

Wolters

“Dit is Bas Wolters, taalvirtuoos pur sang. Bas vindt feilloos de juiste tone of voice, schudt moeiteloos gedichten uit zijn mouw en blogt als de beste. ‘Taal is zeg maar echt zijn ding’, en dan met name creatieve taal. Bas denkt (en schrijft) graag buiten de lijntjes, tussen de regels door. Hij durft de grenzen op te zoeken. Wie Bas een beetje kent, herkent zijn teksten meteen aan de woordspelingen en taalgrapjes. De humor die in de taal van Bas doorklinkt, is ontwapenend, ontroerend en verbindend. Zijn teksten treffen altijd doel.”

~ Van Swaal

Fanny Wolters-van Swaal - over ons

Van Swaal

“Dit is Fanny van Swaal. Met een natuurlijk gemak tovert ze teksten van allerlei verschillende soorten uit haar pen. Zo bezit ze de vingervlugheid die nodig is voor socialmediaposts. En heb je bijvoorbeeld een zakelijke tekst nodig, dan moet je absoluut bij haar zijn. Dat is namelijk haar specialiteit. In haar schrijven zit van nature al een zakelijke toon, die echter nooit té zakelijk of streng wordt. Mocht je eens iemand willen verbluffen met een gedistingeerd schrijfsel, dan zou ik ook bij haar aankloppen. Haar vocabulaire is namelijk verbazingwekkend groot.”

~ Wolters

Call Now Button
LinkedIn